0722 734 409 | 0733 290 007 office@3rdgensol.ro
Selectează o Pagină

Serviciile Noastre

Consultanta si Audit IT

Managementul riscului este important pentru orice afacere. Pentru componenta informatica putem delimita 3 zone de risc:
I. Atacuri cibernetice – Acest risc este dat in principal de gradul de protectie al retelei la atacurile cibernetice externe
II. Infrastructura – Riscul este dat de gradul de redundanta al sistemelor critice ( un sistem critic trebuie sa se bazeze pe sisteme redundante) si de politicile de backup
III. Operational – Riscul este dat de nivelul de control al mediului operational ( controlul schimbarilor, pregatirea personalului IT, managementul documentatiei, managementul incidentelor, managementul resurselor )

Securitatea Retelei

Nu astepta sa pierzi datele pentru a realiza cat sunt de importante.
Cu solutia noastra reduci acest risc cu peste 90%.
Nu se poate intampla nimic mai devastator companiei tale decat o pierdere a datelor pe care le detine in format electronic. Traim intr-o era in care informatia in format electronic este mai valoroasa ca oricand, fapt pentru care si atacurile asupra retelelor au devenit din ce in ce mai dese si mai eficiente. Priveste acest serviciu de asigurare a securitatii retelei tale informatice ca pe o investitie pe care o faci in compania ta. Te putem asigura ca va returna un profit inimaginabil.

Cloud Computing

Migrarea serviciilor in Cloud ofera mobilitate afacerii si reducerea cheltuielilor legate de infrastructura. Pe langa aspectele legate de costuri si care evident devin mult mai eficiente in cazul migrarii in cloud, mai exista si aspecte legate de viteza de transfer a datelor precum si a securitatii. Cloud computing-ul ofera mai mult pentru mai putin, mai sigur cu mai putine masuri. Cele mai mari si mai notorii companii au ales aceasta solutie pentru a stoca si transfera informatiile lor digitale, tu de ce nu ai face asta?
Iti punem la dispozitie solutii complexe insa usor de inteles si mai ales foarte usor de implementat si gestionat.

Te-am convins?