0722 734 409 | 0733 290 007 office@3rdgensol.ro
Selectează o Pagină

Despre noi

Avem 19 ani de experienta in domeniul IT&C dintre care 16 ani in domeniul bancar.
Cu o vasta experienta in gestionarea proceselor ITIL si a procedurilor INFOSEC va oferim solutii personalizate de control si de diminuare a riscurilor informatice.

Respect Reciproc

Clientii pentru noi sunt partenerii nostri in afaceri!

Gandire Proactiva

Preventia este de cele mai multe ori cea mai buna solutie.

Solutii Integrate

Solutiile noastre sunt testate si scalabile. Afla totul despre ele.

Suport Dedicat

Raspundem cu placere ori de cate ori e nevoie. Nemarginit.

Termenul de Infrastructura IT, care defineste intreaga tehnica de calcul a unei companii (computere, laptop-uri, servere, echipamente de retea, imprimante, tablete, etc.), a devenit definitia unei componente de baza pentru majoritatea companiilor.
Un contract de suport cu o firma specializata este echivalentul unei asigurari medicale pentru aceasta componenta a fluxului operational.

  • Cloud computing 75%
  • Mentenanta retele sisteme informatice 85%
  • Experienta in sistemele integrate 99%
  • Satisfactia clientului 99%

Va putem ajuta sa preveniti anumite probleme ce pot sa apara, va putem rezolva defectiunile si vom implementa solutii care vor micsora substantial riscul pierderii sau deteriorarii datelor.

Noi tratam clientii individual de aceea personalizam contractele pentru a raspunde cat mai bine cerintelor dumneavoastra.

Contactati-ne la adresa de mail office@3rdgensol.ro si vom construi impreuna o infrastructura IT optima din punct de vedere al costurilor si nevoilor afacerii dumneavoastra.